dijous, 15 de gener de 2009

Cor de tinta


Amb aquest títol l’escriptora alemanya Cornelia Funke va encetar una trilogia que ha enganxat milions de lectors a tot el món. Els següents títols són: Sang de tinta i Mort de tinta. Aquest últim l’hem incorporat recentment a la biblioteca.

Saga molt recomanable per a lletraferits i aventurers, donat que combina una trama d’acció amb la passió pels llibres que domina la majoria dels personatges d’aquesta novel·la.

Negre com la tinta és el cor de CAPRICORN, el “dolent” ideat per Funke per a entrar dins els nostres malsons i, sobretot, dins dels de la resta de personatges que apareixen en els tres llibres: l’enquadernador MORTIMER FOLCHART, la seva filla MEGGIE, la tieta ELINOR, l’ambigu DIT DE POLS, l’entranyable GWIN i l’escriptor FENOGLIO, desencadenant de tota la trama pel simple fet d’ haver escrit un llibre.

Informació completa de l’autora (en anglès) a The World of Cornelia Funke.

I per a aquells a qui us agraden les adaptacions cinematogràfiques: ALERTA!!!, perquè ben aviat podrem veure a la gran pantalla la versió del llibre que ha protagonitzat, entre altres, BRENDAN FRASER, actor escollit expressament per Cornelia Funke per al paper de Mortimer Folchart. + info a la web oficial de la pel·lícula

.

1 comentari:

Ivan , Patricia i Lídia ha dit...

Aquest llibre Cor de Tinta , sembla del més interessant . Sents dubte no tardarem en llegir-lo .

Gràcies .