dilluns, 1 de desembre de 2008

Intriga musical


Aquesta quinzena us volem recomanar una història d'intriga que es mou en el món de la música clàssica. Per aquells que en sigueu aficionats o pels que vulgueu conèixer les intrigues d'aquest món, no deixeu de llegir aquest llibre.
Bernat i Daniel Romaní. Desconcert. Cruïlla, 2001.
Daniel i Bernat Romaní són dos germans que escriuen a quatre mans. Un és enginyer de telecomunicacions i músic; l'altre és periodista i editor. Els dos aconsegueixen una veu única en les seves novel·les.

A més, tens l'oportunitat de llegir l'obra en versió de guió cinematogràfic a :

Aquí en teniu un tast!

"Barcelona 1994. Roger Garcia és un músic ancorat en el trauma del seu passat: la mort de la cantant del seu grup, el seu gran amor inconfessat. Ara té l'oportunitat de reconciliar-se amb la seva vocació. No serà fàcil:
Roger escolta un músic de carrer que toca l'última cançó que estava component amb la cantant, deu anys abans, just abans de l'incendi del seu local d'assaig. Va ser en aquest incendi on ella va morir. Com és que hi ha algú mes que la coneix?... Ell recupera la tenacitat perduda durant els últims deu anys per a seguir la pista del músic de carrer. Si alguna cosa té és oïda musical. Descobrir d'on ve aquesta melodia li permetrà desvetllar què va passar aquell dia fatídic...
En la seva investigació, Roger viatjarà per la geografia humana de la ciutat al mateix temps que per la idiosincràsia de tots els papers de l'ofici musical: un flautista místic hindú que toca en el carrer, una pianista del conservatori absent, un professor de música pretensiós, l’arrogant i ludòpata director d’orquestra, un músic de rock programador de màquines escurabutxaques, un músic digitalitzat universal i sobretot una viola del Liceu que li farà superar emocionalment el seu antic amor...
Aquesta és la història d'un viatge de misteri i emocions seguint una petita obra d'art etèria. Perquè una melodia no deixa petjades dactilars. Això si, deixa petjades emocionals."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esss moolllttttttbbuuniikkk
jajajjajajjjaj


uus euuu kregut ehh

es una merdaa


menea i horneaa kolegaa ;)
muààà


:)