dilluns, 15 de febrer del 2010

Els secrets de la Faith Green

Chabas, Jean-François. Els Secrets de la Faith Green.
Cruïlla, 2009



Aquest llibre és la darrera lectura del club i forma part del Premi Atrapallibres d'enguany. Parla d'una història familiar ambientada als EEUU entranyable i misteriosa a la vegada.


En aquesta darrera sessió de febrer hem comentat aquesta lectura amb els nois i noies dels club. Sembla que els llibres iniciàtics i d'experiències personals no són del gust d'aquest club. En canvi, jo trobo que és un bon llibre i que dóna peu a parlar de sentiments, de valors, de relacions familiars i de la història recent dels Estats Units.

SINOPSI
Quan a en Mickey, un noi que viu al barri de Brooklyn de Nova York, la mare li diu que la besàvia de vuitanta-vuit anys ve a viure amb ells i que hi haurà de compartir l'habitació, el món li cau a sobre. La dona arriba carregada de mal humor i amb una maleta amb quatre coses, un revòlver i el seu diari íntim. D'amagat, comença a tafanejar-li el diari. A poc a poc comença a mirar-se aquella dona amb uns altres ulls. Com pot ser que tot el que llegeix hagi passat a la seva família? Amb la besàvia, en Mickey fa un viatge al.lucinant al passat.



Propera lecutra del club:
NICHOLLS, Sally. Maneres de viure per sempre. Cruïlla

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Entranyable la Faith Green... bon exercici d'empatia per entendre els grans i vore que ells també van ser joves...

Anònim ha dit...

necesite el final de la historia yaaaa!