dimarts, 3 de novembre del 2009

Ens coneixem!




El passat 27 d'octubre, ens hem trobat per primera vegada els nois i noies del club. Hem donat la benvinguda als nous components del club: la Clara, l'Andrea Díaz, l'Andrea Romero, la Dolors i el Rabah.

Ha sigut una hora molt intensa!: hem entregat els nous carnets del club, hem presentat lectures de por aprofitant la proximitat de Halloween i hem parlat de la propera lectura:

La Invenció de l'Hugo Cabret


Us volem recomanar lectures que ens han agrat molt:

La Clara: "És un llibre divertit. La Clara secret de gran vol ser detectiu"
Fonseca, Javier. El cas de les escombraries perfumades. Macmillan Infantil i Juvenil, 2009. Col·lecció: Clara Secret
ARGUMENT: En aquest llibre, la Clara s'enfronta al seu primer cas. La Clara vol que els seus veïns siguin més feliços i que deixin de discutir per les males olors. A més, tot es veu complicat per un misteriós robatori a casa de la Clara...

La Núria: "És un llibre de misteri i aventures"
Pradas, Núria. El Misteri del carrer de les Glicines. Bambú, 2006. Col·lecció: Grans lectors
ARGUMENT: En Marc surt de la feina per anar a trobar-se amb l´Helena, però una noia de cabellera negra i llarga es creua en el seu camí i en Marc la segueix. El noi no arriba mai a la seva cita amb l´Helena. La policia obre una investigació, però l´Helena juntament amb el germà d´en Marc i la Dèlia -una aprenent de novel·lista- no poden estar-se de braços plegats. Amb valentia i resolució acabaran a primera línia de foc d´una térbola intriga.

La Míriam: "Perquè reuneix fantasia, aventures i amor"
Gallego García, Laura. Trilogia: Memorias de Idhun. SM
ARGUMENT: L’argument es desenvolupa principalment a la Terra i a Limbhad, un món paral·lel que serveix de refugi a la resistència. Narra les aventures d’en Jack i la Victòria, dos nens terrícoles, per trobar d’unicorn Lunnaris i el drac Yandrak. Estan acompanyats de dos idhunians: en Shail, un mag, i l'Alsan, un guerrer hereu del tron de Vanissar, un regne humà d'Idhún. Ells són la resistència. En les seves aventures han de fugir d’un sicari de l’Ashran, el senyor de les serps que senyoreja el món d'Idhún.
Extret del blog: Les lletres de l'Uri



L'Adrià:"És una història d'amor"
Sierra i Fabra, Jordi.L'Estel del matí. Cruïlla 2006. Col·lecció: Gran angular
ARGUMENT: En Pep, un noi que aspira a ser dibuixant, té el pare a la presó i l’actual company de la seva mare és alcohòlic. Quan coneix la Beatriu, una noia de posició benestant, creua els límits del seu món. L’amor entre ells dos és un impossible que es fa realitat, i la parella ha de fer front a l’oposició de tothom. Només els queda escapar de la societat que no els accepta. La fugida és la clau que decideix el seu futur, amb un únic amic: l’estel del matí que en despuntar el dia els indica el camí.
Extret del bolg: Centre de Lectura Esteve Faura