dimecres, 4 d’agost del 2010

Lectures refrescants!

Seguint la tònica de l'estiu passat, us volem recomanar lectures que us ajudaran a passar les estonetes mortes de l'estiu:

David Nel·lo. Quadern d'agost. Estrella Polar.
A partir de 10 anys.
Hola, em dic Eduard. Els meus pares estan separats, i aquest mes d’agost m’he hagut de dividir, primer amb la mare i després amb el pare. Tots dos són músics, però no poden ser més diferents: la mare és una coneguda cantant d’òpera i el pare toca en festes i funerals. D’una cosa estic segur: no tornaré a passar un agost com aquest. Perquè és irrepetible. I potser més val que sigui així perquè no sé si em veuria amb cor de tornar a fer tot el que he fet i de reviure tot el que he viscut.

Pau Joan Hernández. L'illa de la Pedra inquieta. Cruïlla.
A partir de 10 anys.
Canviar d''escola, de casa i de poble a mig curs pot ser una experiència dura, però si vas a viure en una casa gran al costat d''un gran parc i una gran mansió, abandonats de fa anys, i fas aviat uns bons amics amb ganes d''explorar-ho tot, l''aventura està assegurada. Ep, i més encara quan les coses no són el que semblen.

Estiu, estiu...!

Aquest estiu us oferim a la Biblioteca un nou "Joc de l'Estiu", que enguany dediquem als més dolents de la literatura infantil i juvenil: ogres, bruixes i llops.

Les obres sobre bruixes, en concret, s'emporten el primers llocs en el rànquing temàtic de la LIJ, però ens agradaria recomanar-vos, especialment, una trilogia per a joves: La Guerra de les bruixes, de la Maite Carranza, on el clan de les bruixes Omar és perseguit des de temps immemorials pel clan de les bruixes Odish.



Per si en voleu més informació: http://www.maitecarranza.com/mcct.html